? ??????????????Vintage Ipod? ????? ?? ???Rating: 5.0 (3 Ratings)??316 Grabs Today. 4315 Total Grabs. ????
??Preview?? | ??Get the Code?? ?? ?????????????????????????????Stars and Music? ????? ?? ???Rating: 4.8 (35 Ratings)??316 Grabs Today. 7877 Total Grabs. ??????Preview?? | ??Get the BLOGGER TEMPLATES - TWITTER BACKGROUNDS ?

Tuesday, December 9, 2008

TaG FrOm DAZ..

TaG FrOm DaZ...

skang amik gambo keadaan meja tmpt keje korang (jgn kemas ehh) biarkan keadaan mcm tu....pastu masukkan dalam blog anda...pastikan meja anda SEKARANG!! bukan yang telah dikemas...kemudian cerita sikit berkenaan bende2 yang ade di atas meja anda...ekekeke..

Isk..isk...bila aku p kat blog Daz KoDaz...x semena² di TaG..jd aku pun pk 50...30..20 kali nk tayangkan meja tmpat aku bekerja ni msa tgh kebizian kemelandaan.. fail² atas meja mulanya bersusun..tapi d sbbkn aku fening nengok bertimbun..so ini jer yg tinggal utk d bereskan..hehehe...yg dh siap aku dh susun balik fail...so inilah hasilnya gambo yg baru aku snap and terus masuk dlm pc aku...


1) Belah tepi tuh..semer owg tau PC nmanya...ntah taun bila daa br aku dpt yg baru..huhuh..

2) pas2 korang nengok arr printer aku..ader 2 beb...ekeke.satu yg canggih ckit jer la leh print gambo kaler²..best² (Psssttt..korg jgn g tau bos aku erkk aku print gambo kaler²..) yg satu lagu tu yg veteran ckit...aku cayunk printer veteran aku ni wlaupun bila print berhelai² boleh tido seraound (gedek²..gedek²..) lbh kurg cm tu la bnyi printer febrete aku..kui..kui..

3) Tisu Kotak pun berkaler² gak....(RoYaL GoLd)..x lengkap kalu xder tisu...hohoho...

4) telepon utk calling²...ello...saper tuh??? he...

5) Diciniory...ehh..dictionary (kamus)..bantai jerk la..janji paham sudah..utk aku rujuk kot ader yg bersleng Amerika ke ngan aku...smpat la aku rujuk kamus tu.

6) Pastu kalu korang pasan tepi pc aku yg terjuntai² wayar tu external aku...hehehe... bos aku bg utk back up document..aku bantai back ehem...ehem...(terpaksa dirhsiakan atas kslmtan negara) ekeke...

7) Pastu ats printer canggih aku tu yg kaler pink burung hantu tu tmpt isi alat tumis..eh..alat tulis aku...cam daz gak...asyik bejln jerk barang² aku tu..tiap kali tu gak aku jejak smpai dpt brg² yg merayap td.

8) Ats printer tu gak ader kelendar sng aku tgk bila date besday aku...huhuuhu...

9) Pastu lagi tepi keleder ader pokok bonzai kecik yg aku bela dari dlu..mudh.x pyh boh baja..xyh siram..heheh..aku bli kat PAYLESS..kt situ brg murah².. (Saper nk tau kedai tu tnya kat DAZ)

10) Atas meja aku ader kelendar gak..sng pusing sana tgk tarikh psing sni pn nmpk tarikh..hehhe..

11) Punch heavy duty...aku kipnap yg mber aku nyer..dia tak tau..(SSSSssssshhhhh...jgn bising²..)

12) Pastu ader kete kayu present my prend....spe nk naik kete tu bg tau la..

13) kurikutur..kuli kotor...kari kator..kalkulikator...iskk..isk..yer arr Daz...susah arr aku nk ngeja... benda alah ni penting utk aku kira gaji☻dan utang piutang aku ckup bulan.. kui..kui.

14) Cop² mohor...smer ader...cop utk dijual..utk dilelong utk di pajak..smer ader pilih jerk..

15) Fail² yg berselerak atas meja aku tu biasa la...kerja² penyelenggaraan sedang berlaku.. Pastu borang permohonan cuti org² opis aku ni...(proses cti org..aku lgsung tak leh cuti.) uhukk..uhukk..

16) Buku Perkhidmatan untuk direkod..hehehhe...yg keje gomen jerk la ader buku tu...

17) Dan yg paling penting....frame gambo..tp x nmpk la just dr belakang jerk...gmbo aku n bi aku...MUUuaaaHHhhh...lap u.. (Jangan jeles Daz...)

Itu jerk la yg ader ats meja n tmpt pc aku...kalu serabut...sowi la..but...bila time balik CLEAR beb ats meja...huhuhu..eh..nk tnya cntik tak pembalut meja aku?? uwakakaka...apa ler malang aku ngan mber dpt meja yg ader lukisan hasil tgn (conteng²)..jd we all balut jerk..hehe..
Ini hanya sementara...ujung bulan ni meja we all dh ditempah...uhu...dpt meja baru... so????

AWAS!!! KAMU TELAH DI TAG!!!! (So..tag di blog anda sekarang!!!)

2 ulasan:

runescape said...

1、We have excellent customer service team, which could solve online various problems about the Air Jordan Air Jordan 19 we provide in 24 hours.
2、We have perfect Logistics system, which guarantees all the ordered
Nike Air Jordan shoes
Air Jordan 20 are delivered to you in good shape as fast as possible.
3、We have strong manufacture plant, which are able to provide various models, sizes & colors of Air Jordan shoes
Air Jordan 21 ranging from 1 to 23 according to what you request.
4、We have the first-rate after-sale service , in case that the
Jordan Shoes
Air Jordan 22 products that you receive come across some quality problems, then, please do not worry, we are abound to refund all the payment in one week,. Also, the products can be changed in one me month.The main products we specialize in are showed as follows


Our Jordan Shoes:
Air Jordan 19
Air Jordan 20
Air Jordan 21
Air Jordan 22
Air Jordan 23

Jordan 19
Jordan 20
Jordan 21
Jordan 22
Jordan 23

runescape said...

All online game's gold pieces supplied on site:
runescape gold
buy runescape gold
cheap runescape gold
runescape money
buy runescape items
runescape items
runescape accounts
runescape power leveling
runescape powerleveling
cheap runescape gold
runescape money
buy runescape items
runescape items
runescape accounts
runescape power leveling
runescape powerleveling
cheap runescape gold
runescape items
runescape accounts
buy runescape accounts
cheap runescape accounts
runescape power leveling
rs2
runescape 2
Runescape weapons
runescape lvl
buy runescape gp
runescape items
runescape accounts
runescape power leveling
dofus kamas
dofus gold
dofus items
dofus jol
MapleStory Mesos
mabinogi gold
buy mabinogi gold
cheap mabinogi gold
mabinogi money
warhammer gold
warhammer items
warhammer accounts
warhammer videos
warhammer money
warhammer power leveling
warhammer powerleveling
warhammer cd key
warhammer time cart

our websites is an professional store for runescape,warhammer online,mabinogi,dofus games gold,items,money,accounts,powerleveling,questqoint,runes and some other goods with fast delivery and world class service